Υγειονομικό πρωτόκολλο Κράτηση

LOUNGE BAR CAFE

Α. Café Bar

Σε παλατιακή πολυτέλεια παραπέμπει το lounge bar – café του ξενοδοχείου μας με τα σκαλιστά του ταβάνια, τα ζωγραφισμένα πατώματα, το μεγαλειώδες τζάκι, τους δερμάτινους πορφυρούς καναπέδες, το χρυσοποίκιλτο ντεκόρ και τα σερβίτσια με φύλλο χρυσού.

Στις πολλαπλές εξωτερικές αυλές μπορεί να απολαύσει κανείς τον καθαρό αέρα του βουνού, την απεριόριστη θέα των γύρω χωριών και του Βόλου, της καταπράσινης φύσης και της θάλασσας.

Στην μεγάλη μας αυλή τους καλοκαιρινούς μήνες ή τις χειμωνιάτικες ημέρες που ο καιρός το επιτρέπει, λειτουργεί το ανοικτό μας Café Bar με θέα που κόβει την ανάσα!

Β. Παραδοσιακό Πρωινό

Το πρωινό σερβίρεται στην αίθουσα του Lounge Bar Café με το χρυσοποίκιλτο ταβάνι και το τζάκι πάντα αναμμένο το χειμώνα! Καθημερινά από τις 8.30 έως τις 11.00 μπορείτε  να απολαύσετε το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας. Το πρωινό μας περιλαμβάνει εκτός των κλασικών επιλογών, επιπλέον μεγάλη ποικιλία παραδοσιακών ελληνικών προϊόντων  με καθημερινές εναλλαγές ανάλογα την εποχή, όπως χειροποίητες μαρμελάδες, γλυκό του κουταλιού, πίτες με χειροποίητο χωριάτικο φύλλο, λαδένια, αυγόφετες, τηγανίτες, λουκουμάδες, χαλβά σιμιγδαλένιο, ρυζόγαλο, μηλόπιτα, πάστα φλώρα, φρέσκα φρούτα εποχής, τα οποία ετοιμάζονται καθημερινά με αγνά τοπικά υλικά.