Υγειονομικό πρωτόκολλο Κράτηση
Ανάσα

Υγειονομικό πρωτόκολλο

Αγαπητοί μας επισκέπτες,

Με μεγάλη μας χαρά συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε αρχοντική φιλοξενία, ακολουθώντας επιμελώς όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.
Στα Αρχοντικά μας, δεν υπήρχε ποτέ συνωστισμός, αφού είμαστε ένα μικρό, οικογενειακά διοικούμενο ξενοδοχείο.
Για να διασφαλίσουμε την υγεία και την ασφάλειά σας, καθώς και του προσωπικού και της οικογένειάς μας, συμμορφωθήκαμε στις οδηγίες του ΕΟΔΥ με τους παρακάτω τρόπους:
Παρακολουθήσαμε ειδικό πρόγραμμα τηλεκατάρτισης και όλο το προσωπικό στη συνέχεια ενημερώθηκε για τα θέματα υγιεινής και διαχείρισης κρουσμάτων COVID-19.

Όλοι όσοι μας έχετε επισκεφθεί στο παρελθόν σίγουρα ξέρετε την βαρύτητα που δίνουμε στην καθαριότητα, την οποία πήγαμε ένα βήμα παρακάτω καθώς εξελιχθήκαμε σε πρακτικές καθαρισμού και απολύμανσης συγκεκριμένων σημείων και ακολουθώντας κανόνες υγιεινής για την αποφυγή χειραψιών ,φυσική απόσταση, αποφυγή επαφής των χεριών με τα μάτια ,τη μύτη και το στόμα.

Όλοι εμείς έχουμε εφοδιαστεί με ατομικό προστατευτικό εξοπλισμό (μάσκες, γάντια),τον οποίο χρησιμοποιούμε συνεχώς και αδιαλείπτως με σωστό τρόπο.

Υποβαλλόμαστε σε θερμικό έλεγχο κάθε πρωί με θερμόμετρο λειζερ.

Κατά την άφιξη (check in)
Θερμομετρούμε τους επισκέπτες μας κατά την άφιξή τους. Δεν είναι και τόσο διασκεδαστικό, το ξέρουμε, αλλά δεν πονάει και δεν μπορεί να βλάψει κανένα!
Έχουμε εφοδιάσει με αντισηπτικό και γάντια μίας χρήσεως για τους επισκέπτες, διάφορα σημεία κοινοχρήστων χώρων .
Τοποθετήσαμε επιδαπέδια σήμανση αποστάσεων στο χώρο αναμονής, που δεν χρειάζεται συνήθως, καθώς όπως είπαμε δεν είχαμε ποτέ συνωστισμό.

Όλοι κρατούμε την κατάλληλη απόσταση μεταξύ μας!(τουλάχιστον 1,5 μέτρα)

Εφοδιαστήκαμε για κάθε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, με ιατρικό υλικό που περιλαμβάνει γάντια και μάσκες,αντισηπτικά,μαντηλάκια καθαρισμού,ποδιά, μακρυμάνικη ρόμπα μίας χρήσεως. Οι παππούδες μας το έλεγαν «Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν»

Τα πολύ όμορφα κλειδιά και μπρελόκ ψεκάζουμε με το ειδικό απολυμαντικό DISICIDE, που είναι εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ.
Το ξέρουμε ότι απολαμβάνατε τα δωμάτιά μας για όση περισσότερη ώρα μπορούσατε αλλά είμαστε αναγκασμένοι να μεταβάλλουμε τις ώρες check in και check out (11.00 check out και 15.00 check in).
Για μεγαλύτερη ασφάλεια τηρούμε κενά τα δωμάτια για 24 ώρες πριν την άφιξη του επόμενου επισκέπτη μας! 

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ-HOUSEKEEPING
Εφαρμόζουμε ενισχυμένες πρακτικές απολύμανσης σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και χρησιμοποιεί εγκεκριμένα προιόντα απο τον ΕΟΦ

Οι κοινόχρηστοι χώροι, η κύρια είσοδος, η reception ,οι λαβές των θυρών ,τα τραπέζια και τα καθίσματα απολυμαίνονται κάθε μέρα σε τακτά διαστήματα.

Ο καθημερινός καθαρισμός και η αλλαγή σεντονιών ,μαξιλαριών και πετσετών, πραγματοποιείται μόνο κατόπιν αιτήματος των επισκεπτών μας.
Τα χειριστήρια τηλεόρασης και κλιματισμού διαθέτουν πλέον καλύμματα μίας χρήσης.

Οι υφασμάτινες επιφάνειες (π.χ. ταπετσαρία επίπλων)καθαρίζονται με συσκευή ατμού θερμοκρασία >70C

Στα δωμάτια που διαθέτουν ατομικά οικιακά air condition γίνεται τακτική συντήρηση και χημικός καθαρισμός, αν και δεν υπάρχει καλύτερη δροσιά από το απογευματινό αεράκι της Μακρινίτσας!

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

Διατηρούμε τον πλούσιο μπουφέ μας με τις τοπικές λιχουδιές, παρέχουμε αντισηπτικό και γάντια για τους επισκέπτες μας και χαιρόμαστε να σας σερβίρουμε!

Σε περίπτωση αρρώστιας ενημερώνουμε άμεσα το ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΒΟΛΟΥ και τον ΕΘΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ (ΕΟΔΥ)

Και τέλος κάποιες εύκολες οδηγίες!

Σε περίπτωση που νιώσετε ξαφνική αδιαθεσία ή παρουσιάσετε συμπτώματα που συνδέονται με τον covid-19, παρακαλείσθε να παραμείνετε στο δωμάτιό σας και να μας ειδοποιήσετε άμεσα.
Για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η είσοδος στα δωμάτια σε μη διαμένοντες.
Για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας, τηρείται αρχείο με τα στοιχεία των επισκεπτών.