Υγειονομικό πρωτόκολλο Κράτηση
Ανάσα

ΓΑΜΟΙ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η υπόσχεσή μας είναι ο πλήρης σχεδιασμός του γάμου σας!

Κάθε μέλος της ομάδας μας έχει τον δικό του τομέα εξειδίκευσης στον οποίο θα σας βοηθήσει. Από τις πρώτες διερευνήσεις σας έως τα απαραίτητα νομικά έγγραφα, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτε.

Συνεργαζόμαστε μόνο με τους καλύτερους! Οπότε όταν φτάσετε στο ευχάριστο σημείο της αναζήτησης φωτογράφου, μακιγιέρ, κομμωτή μπορούμε να σας προτείνουμε τους καλύτερους επαγγελματίες!

Επειδή το μεγάλο αυτό γεγονός του γάμου σας μπορεί να γιορταστεί για πάνω από μία ημέρες είμαστε στη διάθεσή σας να οργανώσουμε όμορφα event πριν και μετά την τελετή, όπως brunch την επομένη του γάμου, δείπνο την προηγούμενη του γάμου, ημερήσιες κρουαζιέρες – πάρτυ, πεζοπορίες και άλλα πολλά! Και όταν έρθει η ώρα να φτάσετε στο όμορφο χωριό μας θα δούμε μαζί όλες τις λεπτομέρειες για να είστε σίγουροι ότι όλα θα πάνε τέλεια! Όσο για την μεγάλη ημέρα, θα είμαστε εκεί να συντονίζουμε τα πάντα και να γιορτάζουμε την αιώνια ένωσή σας, ώστε να γίνουν όλα όπως τα ονειρευόσασταν!

Οι χώροι μας!

1.- Η μεγάλη εξωτερική μας αυλή, που βρίσκεται στο μέσον του ξενοδοχείου και με την πανοραμική θέα του Βόλου και του Παγασητικού αγναντεύει το ρομαντικό ηλιοβασίλεμα.

90 άτομα μπορούν να φιλοξενηθούν για δεξίωση και 120 άτομα για κοκταίηλ πάρτυ

Την διακόσμηση και τις λεπτομέρειες των τραπεζιών μπορούν να επιμεληθούν οι ειδικοί συνεργάτες μας, ώστε να δημιουργήσουν ένα μοναδικό σκηνικό για την πιο σημαντική σας ημέρα!

 

2.- Η αίθουσά μας με το χρυσοποίκιλτο ταβάνι προσφέρει το πιο ρομαντικό σκηνικό για έναν ξεχωριστό γάμο! Το εξωτερικό μπαλκόνι της αίθουσας συνδυάζει την πανοραμική θέα με τον ατμοσφαιρικό εσωτερικό χώρο!

50 άτομα μπορούν να φιλοξενηθούν για δεξίωση και 70 άτομα για κοκταίηλ πάρτυ  

Την διακόσμηση και τις λεπτομέρειες των τραπεζιών μπορούν να επιμεληθούν οι ειδικοί συνεργάτες μας, ώστε να δημιουργήσουν ένα μοναδικό σκηνικό για την πιο σημαντική σας ημέρα!

 

Βοήθεια στην διοργάνωση και πληροφορίες

Η ομάδα των ειδικών συνεργατών μας ευχαρίστως θα σας προτείνει τοπικούς επαγγελματίες κάθε είδους, για τον ανθοστολισμό, το ντεκόρ, τον φωτισμό, την φωτογράφιση και την βιντεοσκόπηση του γάμου σας

Μουσική και διασκέδαση

Η ομάδα μας μπορεί να σας προτείνει όλη την γκάμα των μουσικών επιλογών, είτε πρόκειται για μουσικό σχήμα είτε για DJ.